Aanbod

Op naar een gezonde leefstijl

Gezonde voeding, voedingscoach Fit ben Jij! weet er alles van

Fit ben jij richt zich op mensen met: overgewicht, ondergewicht en mensen die een gezonde leefstijl willen met een aanbod van 2 voedingsprogramma’s namelijk: Fit & Vitaal afvallen en Fit & Vitaal in balans.

Tijdens het volgen van mijn voedingsprogramma’s leer je o.a. wat gezonde voeding is en wat een gezonde leefstijl is. Hierdoor leer je wat je dagelijks allemaal binnen krijgt want we krijgen onbewust heel veel suikers binnen. Hoeveel glazen frisdrank drink jij op een dag? Je leert bewust om te gaan met je voeding. Fit ben jij helpt jou om gezonde keuzes te maken tijdens de dagelijkse of wekelijkse boodschappen en uiteindelijk leer je dan ook stap voor stap wat een gezonde leefstijl inhoudt.

Naast voeding is ook sport en beweging heel erg belangrijk. In mijn aanbod zit ook 2x in de week yoga les. De lessen bestaan uit een combinatie van yoga, tai chi en pilates. Je verlaat de les met een gezond lichaam en nieuwe energie!

Naar de tarieven

Meld je nu aan voor een gratis & vrijblijvend gesprek!

Programma's:

Fit & Vitaal afvallen zorgt er samen met jou voor dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Je krijgt wekelijks een coachingsgesprek en een meting. Stap voor stap werken we daardoor naar jouw doel.

Ben je al op gewicht maar heb je last van weinig energie, voel je je niet fit of wil je gewoon een gezondere leefstijl? Dan is Fit & Vitaal in balans voor jou! Met Fit & Vitaal in balans zorg je ervoor dat jouw leefstijl goed in balans blijft.

Fit & Vitaal
online

Je kunt Fit & Vitaal afvallen en
Fit & Vitaal in balans
ook online volgen! Je krijgt aan de hand van de gekozen termijn een voedingsprogramma en geheugensteuntje toegestuurd via de mail.