Fit & Vitaal afvallen

Gezond & verantwoord

Voedingscoach Fit ben Jij! weet alles over afvallen

Fit & Vitaal afvallen zorgt er samen met jou voor dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt.
Tijdens de intake gaan we bespreken wat jouw huidige voedingspatroon is en dan kunnen we samen, waar nodig, eventueel aanpassingen aan brengen. We gaan ervoor zorgen dat jouw lichaam continue energie binnen krijgt met de juiste voedingsmiddelen, waardoor je vet verbranding wordt gestimuleert.

Stap voor stap werken we naar jouw doel. Je krijgt elke week je resultaat te zien. Hou er wel rekening mee dat je lichaam moet wennen aan je nieuwe leefstijl. Elk lichaam is anders en hierdoor zijn de wekelijkse resultaten bij iedereen verschillend. Laat je lichaam rustig een aantal weken wennen aan je nieuwe leefstijl en schrik niet als het een weekje wat minder gaat. Je lichaam is iets waar je zuinig op moet zijn, dus geduld is een schone zaak. Een quick fix voor afvallen bestaat niet want je komt dan uiteindelijk net zo hard weer aan.

Mocht je interesse hebben dan is een vrijblijvend gesprek altijd gratis. Een traject bestaat uit een intakegesprek en daarna volgt elke week een 15 minuten durend coachingsgesprek en een meting.

Naar de tarieven

Meld je vandaag nog aan voor Fit & Vitaal in Balans!

Andere programma's:

Ben je al op gewicht maar heb je last van weinig energie, voel je je niet fit of wil je gewoon een gezondere leefstijl? Dan is Fit & Vitaal in balans voor jou! Met Fit & Vitaal in balans zorg je ervoor dat jouw leefstijl goed in balans blijft.

Je kunt Fit & Vitaal afvallen en Fit & Vitaal in balans
ook online volgen!
Je krijgt aan de hand van de gekozen termijn een voedingsprogramma en geheugensteuntje toegestuurd via de mail.