Fit & Vitaal in balans

Houd je voedingspatroon onder controle

Voedingscoach Fit ben Jij! weet alles over goede voeding

Ben je al op gewicht maar heb je last van weinig energie, voel je je niet fit of wil je gewoon een gezonde leefstijl?
Dan is
 Fit & Vitaal in balans iets voor jou!

Met Fit & Vitaal in balans zorg je ervoor dat jouw leefstijl goed in balans blijft, want een evenwichtig en gebalanceerd leven doet wonderen voor je lichaam. Het verminderd de kans op ziekten zoals diabetes type 2, kanker en hart- en vaatziekten.

Voeding en beweging speelt een belangrijke rol in een gezond leven. Elke dag zijn we bezig met onze voeding want het is de bron van energie, en die heb je nodig in je dagelijks leven. Het maakt natuurlijk wel uit wat je eet en hoeveel je eet. De juiste voeding zorgt voor energie en de benodigde voedingsstoffen, deze bestaan uit: eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines, mineralen, vezels en voldoende vocht. Het Fit & Vitaal in balans programma leert jou wat gezonde voeding is en wat voeding en beweging met je lichaam doet. Ik coach jou stap voor stap naar een fit en vitale leefstijl. 

Mocht je interesse hebben dan is een vrijblijvend gesprek altijd gratis. Een traject bestaat uit een intakegesprek en daarna volgt elke week een 15 minuten durend coachingsgesprek en een meting. 

Naar de tarieven

Meld je vandaag nog aan voor Fit & Vitaal in Balans!

Andere programma's:

Fit & Vitaal afvallen zorgt er samen met jou voor dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Je krijgt wekelijks een coachingsgesprek en een meting. Stap voor stap werken we daardoor naar jouw doel.

Je kunt Fit & Vitaal afvallen en Fit & Vitaal in balans
ook online volgen! Je krijgt aan de hand van de gekozen termijn een voedingsprogramma en geheugensteuntje toegestuurd via de mail.