Fit & Vitaal online

Online volgen

Online coaching krijg je bij voedingscoach Fit ben Jij!

Je kunt Fit & Vitaal afvallen en Fit & Vitaal in balans ook online volgen!
Let wel op dat dit minder persoonlijk is en je krijgt geen wekelijkse metingen. Je hebt een sterke wilskracht nodig om je doel te behalen. Fit & Vitaal online is ideaal als je alles op eigen kracht wilt doen, maar wel graag een gepersonaliseerde voedingsschema wilt ontvangen. Zodra ik jouw gewicht, lengte en leeftijd weet en hoe vaak je per week sport of beweegt, krijg je aan de hand van de gekozen termijn (6, 10 of 12 weken) een gepersonaliseerde voedingsprogramma toegestuurd via de mail. Naast het voedingsprogramma krijg je ook een geheugensteuntje toegestuurd, met daarin de benodigde informatie en tips over het voedingsprogramma.
 

Naar de tarieven

Meld je vandaag nog aan voor Fit & Vitaal in Balans!

Andere programma's:

Fit & Vitaal afvallen zorgt er samen met jou voor dat je op een gezonde en verantwoorde manier afvalt. Je krijgt wekelijks een coachingsgesprek en een meting. Stap voor stap werken we daardoor naar jouw doel.

Ben je al op gewicht maar heb je last van weinig energie, voel je je niet fit of wil je gewoon een gezondere leefstijl? Dan is Fit & Vitaal in balans voor jou! Met Fit & Vitaal in balans zorg je ervoor dat jouw leefstijl goed in balans blijft.

Voeding is belangrijk, maar beweging en flexibiliteit natuurlijk ook.
Op de maandag en donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur: yoga lessen bij Fit ben jij. Geschikt voor iedereen.