Verzending en bezorging

 

Wij bezorgen alleen in Nederland. Je kiest zelf waar en wanneer. We werken samen met PostNL.

Bestellingen in de webshop van Fit ben jij worden gratis thuisbezorgd in Nederland.

Levertijd

Bij elk product op onze site vind je de indicatie van de verwachte levertijd. Deze indicatie stellen wij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Het is een indicatie, geen gegarandeerde levertijd.
Als je meerdere artikelen bestelt met verschillende levertijden, dan wordt jouw bestelling pas verstuurd zodra we alle artikelen voor je klaar hebben staan. Houdt daarom de levertijd aan van het artikel met de langste levertijd.

Je ontvangt na het bestellen zo snel mogelijk een e-mail met het bericht dat we je bestelling verzonden hebben.

Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen dan wordt het pakket bij je buren afgeleverd. Zijn deze dan ook niet thuis dan komt de bezorger de volgende dag nog eens terug. Ben je er dan nog niet, dan levert deze het pakket af op het dichtstbijzijnde postkantoor. Daar kun je het twee weken lang afhalen. Op het niet-thuis-bericht, dat de bezorger bij je thuis achterlaat, lees je waar je je pakket kunt ophalen.

Natuurlijk doen we ons best om bestellingen op tijd te bezorgen, maar soms kan een bezorging door omstandigheden vertraagd zijn.

Tip: tijdens bestellen kun je een alternatief afleveradres opgeven. Zo kun je het pakket bijvoorbeeld op je werk laten bezorgen.

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland (incl. track and trace): gratis!

Bezorgtijden

Pakketten door PostNL pakketdienst:
Maandag t/m zaterdag: 9:00 – 18:00 uur
Zondag: niet mogelijk