Wie ben ik

Yogadocente Simone-Haller-Hak bij Fit ben jij!

Wie ben ik?
Ik ben Simone Haller-Hak!
Geboren in Friesland, in het mooie dorpje St. Annaparochie.
Op mijn 4e ben ik samen met mijn ouders en zus verhuisd naar het Achterhoekse dorpje Ulft.
Dit omdat mijn vader de harde en koude wind van de Waddenzee helemaal beu was! Alsof het in Ulft altijd zo zonnig en windstil is 😉

Vele jaren later, rond mijn 27ste kwam ik erachter dat mijn passie bij sport en voeding ligt. Als ik boodschappen ging halen viel mijn oog al snel op andermans winkelwagen, wat gingen zij allemaal kopen/eten? Ik vind het interessant om te zien hoe mensen hun eigen leefstijl bepalen qua voedingskeuze.

Op een gegeven moment dacht ik bij mezelf, ik wil hier iets mee gaan doen…
Ik ging de opleiding tot
BGN-gewichtsconsulent volgen.
(Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland)
De BGN-gewichtsconsulent begeleidt cliënten (met gewichtsproblemen) volgens de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad naar een gezond eet- en leefpatroon.

Begin 2018 heb ik mijn opleiding met succes afgerond.
Eindelijk kon ik met andere mensen mijn passie delen!
Ik mag mensen op weg helpen naar een fit en vitaal levensstijl als gewichtsconsulent  – voedingscoach en yogadocent.

Naast een gezonde leefstijl hoort natuurlijk ook een stukje beweging. Een half uurtje per dag is al een mooi begin. Naast coaching geef ik ook Yoga en Bootcamp trainingen bij Halsaf-Vitaal De Veldschuur in Babberich. Fit ben jij en Halsaf Vitaal de Veldschuur is onderdeel van Haller Sport.

Wij, Freddy en ik (en de 2 kids) zijn de familie Haller 😉